karate klub shodan-turnir kostajnica open 2015 (1)U organizaciji Kluba borilačkih sportova „Tigar“ iz Kostajnice, proteklog vikenda je u sali OŠ „Petar Mećava“ u ovoj opštini, održan II Internacionalni karate turnir „Kostajnica Open 2015“.

Na takmičenju je učestvovalo oko 200 takmičara iz 25 klubova koji su stigli iz BiH, Srbije, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore, a najuspješnijim pojedincima su, pored pehara i medalja, dodijeljene i novčane nagrade.

Sponzori turnira bili su Drago Bundalo, načelnik opštine Kostajnica, Mladen Ivanić, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i Elektroprivreda Republike Srpske.

karate klub shodan-turnir kostajnica open 2015 (2)Članovi Karate klub „Shodan“ iz Prijedora na ovom takmičenju su osvojili pet medalja, dvije zlatne i tri srebrne.

-Nikola Uzelac je osvojio dvije zlatne medalje, u borbama i katama, Marko Miodragović je osvojio dvije srebrne medalje, takođe u borbama i katama dok je Viktorija Marković bila srebrna disciplini kate. Zadovoljan sam postignutim rezultatima koji su odlična uvertira za tradicionalni „Shodan kup“ koji naš klub tradicionalno organizuje po 17. put a biće održan naredne subote u dvorani „Mladost“ u Prijedoru – rekao je Rajko Vučićević, „alfa i omega“ Karate kluba „Shodan“.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Karate klub „Shodan“ Prijedor