cjb pd-kriminalOperativnim radom na terenu, policijski službenici Policijske stanice Prijedor 1 su u srijedu, 23.09.2015. godine oko 20:30 časova, u dvorištu Društvenog doma u Rizvanovićima uočili lica F.DŽ. (1996) i M.D. (1996) prilikom razmjene (preprodaje) opojne droge.

Prilikom kontrolom navedenih lica na istom mjestu uočen je putnički automobil marke „BMW“, a kontrolom istog utvrđeno je da vozilom upravlja lice D.K., a da se na mjestu suvozača nalazi lice Ć.D., te da su isti pod vidnim uticajem narkotičkih sredstava.

Na licu mjesta sva lica su uhapšena.

Potom su u službenim prostorijama lica D.K. i Ć.D. testirana na droga test kojom prilikom je utvrđeno da su isti pod uticajem opojne droge, te je navedenim licima na licu mjesta uručen prekršajni nalog.

Nad licima F.DŽ. i M.D. je izvršena kriminalistička obrada kojom prilikom su policijski službenici kod lica F.DŽ. pronašli i privremeno oduzeli šest paketića zelene biljne materije koja svojim izgledom podsjeća na opojnu drogu marihuanu.

Kriminalističkom obradom istog lica utvrđeno je da je isti dan izvršio prodaju još tri pvc paketića sa zelenom biljnom materijom koja svojim izgledom podsjeća na opojnu drogu marihuanu.

U toku je dokumentovanje i kompletiranje predmeta nakon čega će Okružnom tužilaštvu Banja Luka biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“ protiv lica F.DŽ..

CJB Prijedor

Nezvanično saznajemo da se radi o Feridu Džamastagiću, Mirzi Dediću, Denisu Karagiću i Ćamilu Duratoviću.