rudar prijedor-grbIako je Rudar-Prijedor nakon prvog dijela igre imao dobar rezultat 1:1, na kraju meča 4. kola BH Telecom Premijer lige BiH u kojem je Drina u Zvorniku dočekala Prijedorčane, na kraju su se radovali domaći, a gosti su u nastavku doživjeli „potop“.

Zvorničani su poveli u 36. minuti kada je slobodan udarac izveo Jakšić, lopta je zakačila nekoga u „živom zidu“ i prevarila Kozića koji je bio na „krivoj nozi“.

Prijedorčani su izjednačili u drugoj minuti sudijske nadoknade.

Nakon greške domaćeg igrača Stojanovića, Džafić je dodao do Pejića koji je uputio centaršut pred gol Ostojića gdje je Kojić sa 7-8 metara matirao domaćeg golmana za 1:1, a nedugo nakon pogotka sudija Tičić je svirao kraj prvog dijela igre.

Nakon kornera Đerića u 57. minuti, Jakšić je šutirao glavom, lopta je pogodila Pekiju u ruku pa je sudija pokazao na „bijelu“ tačku.

Siguran izvođač bio je Stojanović pa je Drina povela sa 2:1.

Tri minute kasnije novi korner za domaće izveo je Ilić, Ivanović je bio najviši u skoku i glavom pogodio za 3:1.

Konačan rezultat 4:1 postavio je Jakšić nakon akcije Stojanovića i Borislava Erića u sudijskoj nadoknadi.

Nakon završetka meča došlo je do međusobnog „koškanja“ u kome su učestvovali domaći igrač Aleksandar Nikolić te Stipe Miloš iz redovaPrijedorčana pa je sudija Tičić obojici pokazao crvene kartone.

Drina: Rudar-Prijedor 4:1 (1:1)

Zvornik
Stadion: Gradski
Gledalaca: 500
Sudija: Mirza Tičić (Sarajevo)
Strijelci: Jakšić u 36. i 90+1, Stojanović u 57., Ivanović u 60. za Drinu i Kojić u 45+2 minutu za Rudar-Prijedor
Žuti kartoni: Šodić, Jovičić, Pekija (Rudar-Prijedor)
Crveni karton: A.Nikolić (Drina) i Miloš (Rudar-Prijedor)

Drina
Ostojić, B.Erić, Petrović(od 46. Kikić), Ivanović, Radović, Ilić(od 78. A.Nikolić), Jakšić, Čolović(od 46. Antelj), Stojanović, Đerić, D.Nikolić

Rudar-Prijedor
Kozić, Šodić(od 42. Mešić), Ćulum (od 17. Pekija), Miloš, Jovičić, Pejić, Burazor, Kojić, Arežina, Džafić, Džasper(od 46. Hamzić)

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com