selo veselo trnopolje (1)Ekipa Trnopolja četvrti je finalista ovogodišnje Kulturno-zabavne manifestacije “Selo veselo”, koja se održava u okviru “Kulturnog ljeta 2015” u Prijedoru.

Ekipa domaćina pobijedila je na manifestaciji održanoj u Trnopolju, a u višečasovnom programu posjetioci su pratili nadmetanja u tradicionalnim i atraktivnim disciplinama i poljoprivrednom kvizu u kome su učestvovale i ekipe iz Donjih Garevaca i Donjeg Petrovog Gaja.

Priznanja i pobjednički pehar uručio je zamjenik gradonačelnika Milenko Đaković, koji je istakao značaj ove manifestacije, koja se, s ciljem oživljavanja i unapređenja društvenog života u prijedorskim selima, održava u okviru “Kulturnog ljeta” grada Prijedora.

U kulturno-umjetničkom programu nastupili su članovi folklornog ansambla i vokalne grupe Ukrajinskog udruženja “Kozak” iz Trnopolja, narodni umjetnik Milan Šabić, muzičari i vokalni solisti.

U finalu kulturno-zabavnog karavana “Selo veselo 2015”, u nedjelju, 23. avgusta, nastupiće ekipe LJeskare-Kalajevo, Malo Palančište, Trnopolje i Srednja Marićka, koja će biti domaćin završne manifestacije.

SRNA
selo veselo trnopolje (2) selo veselo trnopolje (6) selo veselo trnopolje (3) selo veselo trnopolje (4) selo veselo trnopolje (5) selo veselo trnopolje (7) selo veselo trnopolje (8)