papa joe-balkan expresJuli mjesec bio je u znaku odličnih muzičkih nastupa u bašti restorana Papa Joe Prijedor a takva praksa nastavlja se i u avgustu.

Nakon obilježavanja godišnjice postojanja, promocija pića i stand-up komedije, večeras stižu novi gosti.

U pitanju je banjalučki bend Balkan Expres koji je više nekoliko puta nastupao u gradu na Sani.

Ove subote sve one koji posjete restoran Papa Joe i njegovu baštu očekuje prava muzička poslastica, a naročito će biti zadovoljni Rock’N’Roll sladokusci.

Kultni banjalučki bend nastupa u najljepšoj gradskoj bašti u punom sastavu te obećavaju nezaboravan provod.

Osim odlične svirke u prepoznatljivom ambijentu restorana Pap Joe ugostiteljskog objekta, večeras vas očekuju Corona party i hostese.

U ovim vrelim ljetnim danima pravo mjesto za Vaš večernji izlazak, osvježenje uz kvalitetnu hranu i bogat izbor pića te odličnu muziku, svakako je restoran Papa Joe i njegova ljetna bašta.

Papa Joe je restoran internacionalne kuhinje u Prijedoru i kao takav postoji od juna 1999. Sam objekat postoji od 1905. godine i u njemu tradicija ugostiteljstva datira iz vremena Kraljevine Jugoslavije. Nalazi se u glavnoj ulici na završetku pješačke zone u jednom od najstarijih i najznačajnijih prijedorskih zdanja. Enterijer restorana je kombinacija starobaroknog i modernističkog stila. Restoran Papa Joe je odlikovan sa 4 zvjezdice od strane Ministarstva za ugostiteljstvo i turizam.

Dobro došli u restoran Papa Joe i njegovu ljetnu baštu!