ofk brdo-grbRegionalni ligaš grupe Zapad Republike Srpske, OFK Brdo iz Hambarina, u prijateljskom odmjeravanju snaga na stadionu „Vedro polje“ bio je bolji od ekipe juniora premijerligaša BiH Rudar-Prijedora i slavio sa 4:2(2:0) golovima dvostrukog strijelca Bojana Sredića u 30. i 33., Harisa Kaltaka u 48. i Besima Ibričić u 54.minutu, dok su pogotke za goste dali David Kuridža u 60. i Simeon Rokvić u 75.minutu.

-Još uvijek smo u fazi formiranja igračkog kadra. Na raspolaganju imam 13-14 kandidata za prvi tim i tražimo pojačanja – rekao je novi-stari trener „brđana“ Amir Kaltak.

U redovima domaćih zaigrali su Haris Kaltak, Željko Stegić i Ivan Šakić koji su ovog ljeta pojačali ekipu sa “Vedrog Polja”.

Izvjesno je da će OFK Brdo učestvovati u nedjelju, 26.jula na sedmom Memorijalnom turniru „Dedo Crnalić“ koji organizuje prijedorski OFK Berek 1975.

-Kod rezultata 0:0 propustili smo pet-šest stopostotnih prilika, pa smo kažnjeni. Vratili smo se i poslije vođstva rivala od 4:0 i u finišu imali još šansi sem postignuta dva gola – naglasio je trener juniora „rudara sa Sane“ Srđan Marjanović.

Tekst i foto arhiva– Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com