cjb prijedor (2)Radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“, policijski službenici Policijske stanice Prijedor 2 rasvijetlili su i krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“, saopšteno je iz CJB Prijedor

Policajci su u srijedu, 15.07.2015.godine, na osnovu prethodno prikupljenih saznanja o izvršiocu krivičnog djela, izvršili kriminalističku obradu lica M.G. iz Prijedora, te su tom prilikom pronađeni i oduzeti predmeti koji potiču iz krivičnog djela „Krađa“, koja je izvršena u julu mjesecu ove godine na području Prijedora.

Tokom kriminalističke obrade rasvijetljeno je i krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“, koje je lice M.G. počinilo posjedovanjem vatrenog oružja, puške M48 kalibra 7,9mm, koju je dotični dobrovoljno predao policijskim službenicima.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka.

Po kompletiranju predmeta, protiv lica M.G. slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo „Krađa“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Nezvanično saznajemo da se radi o 58-godišnjem Milanu Gogiću iz Prijedora.

Tekst i foto arhiva – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com