srna-borba protiv zloupotrebe i krijumcarenja droge (1)Kampanjom “Ispravna odluka čini razliku! Izaberi prave prijatelje” Centar javne bezbjednosti Prijedor obilježio je danas Međunarodni dan borbe protiv zloupotrebe i krijumčarenja droga.

Na Trgu majora Zorana Karlice u Prijedoru policijski službenici CJB Prijedor su postavili info-pult i dijelili promotivni materijal i letke.

Inspektor u Sektoru kriminalističke policije CJB Prijedor Zvezdana Alendarević rekla je da je cilj kampanje da se građani upoznaju sa načinima zloupotrebe i krijumčarenja droga i posljedicama upotrebe narkotičkih sredstava.

“Ovim putem apelujemo da se svi građani uključe u preventivnu akciju sprečavanja zloupotrebe i krijumčarenja droga kako bi zaštitili i sebe i druge od ove bolesti zavisnosti”, rekla je Alendarevićeva novinarima u Prijedoru.

CJB Prijedor uspješno je realizovao aktivnosti iz Akcionog plana za realizaciju strategije nadzora nad opojnim drogama i suzbijanja zloupotrebe opojnih droga u Republici Srpskoj.

SRNA

borba protiv zloupotrebe i krijumcarenja droge