vodovod-kanalizacija tukoviGradska uprava Prijedor pozvala je mještane naselja Tukovi da do kraja ovog mjeseca popune zahtjeve za priključenje na novoizgrađenu sekundarnu kanalizacionu mrežu, mrežu kućnih priključaka i priključke.

“U vrlo kratkom vremenskom roku izvođač će krenuti sa izradom mreže kućnih priključaka i priključaka. Napominjemo da izvođač ne može izvoditi radove na parcelama čiji vlasnici nisu podnijeli zahtjev”, saopšteno je iz Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove grada Prijedora.

Priključenja objekata na novu kanalizacionu mrežu vršiće se nakon što vlasnici objekata izmire svoje finansijske obaveze, za šta je rok 15. jul.

“Sve ostalo su dezinformacije”, poručuju iz Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove.

Obrasci i informacije mogu se dobiti u mjesnoj zajednici u Tukovima i u ovom odjeljenju.

U izgradnji sekundarne kanalizacione mreže u prijedorskom naselju Tukovi u okviru projekta Evropske investicione banke “Vodovod i kanalizacija u Republici Srpskoj”, vrijednog 50 miliona evra, predviđeno je učešće građana od 900 KM po domaćinstvu.

Gradska uprava i “Prijedorputevi” su 23. decembra prošle godine potpisali ugovor o izgradnji 29 kilometara sekundarne kanalizacione mreže u naselju Tukovi čija je vrijednost 3,9 miliona KM, a rok za izvođenje radova je 15 mjeseci.

SRNA