kbk gong prijedor-4 medalje na balkan openu tesanj (1)Uz učešće 523 takmičara iz 87 klubova, te reprezentacije 10 zemalja u Tešnju je održan Balkan open 2015.

KBK „Gong“ Prijedor je uzeo učešće na ovom jakom takmičenju te se u grad na Sani vratio sa četiri medalje, jednom srebrnom i tri bronzane.

Dragan Dragojević – disciplina K1 – 67kg osvojio je srebrnu medalju. U prvoj borbi je tehničkim nokautom u drugoj rundi pobijedio Admina Kadrića dok je u finalu dao sve od sebe i s malom razlikom izgubio na poene.

Velid Blažević -disciplina K1 -71kg kraj veoma jake konkurencije reprezentativaca uspio je osvojiti treće mjesto i bronzanu medalju.

Emir Delkić – disciplina Kick light -69kg takođe je imao veliku konkurenciju ali je ipak stao na pobjednički tron sa osvojenom bronzanom medaljom.

kbk gong prijedor-4 medalje na balkan openu tesanj (2)Ana Mari Praštalo Light Contact +65kg je nastupala po prvi put na ovako jakom takmičenju, nakon teških borbi sa iskusnijim rivalkama, došla je do bronzane medalje.

-Čestitam svojim takmičarima na ostvarenim rezultatima u jakoj konkurenciji. Izuzetno sam zadovoljan našim dometima na Balkan openu. Žao mi je što Darko Vasiljević koji se trebao boriti u disciplini K1 -60kg, nije nastupio, ali je zbog visoke temperature koju je imao, doktor preporučio mirovanje pa nisam htio da rizikujem, iako sam ubijeđen da bi i on osvojio medalju – rekao je Nebojša Kuzmanović, trener KBK „Gong“ Prijedor.

On je pohvalio organizaciju takmičenja u Tešnju istakavši da je sve bilo na vrhunskom nivou.

-KBK „Tešanj“ je bio odličan organizator i domaćin i upućujem im sve čestitke. Takođe se zahvaljujem svima koji su podržali naš klub da uzme ućešće na Balkan openu. Mi se okrećemo novim treninzima i takmičenjima i nadam se da će članovi KBK „Gong“ ponovo „osvjetlati obraz“ Prijedora – dodao je Kuzmanović koji je na ovom prvenstvu , osim uloge trenera, obavljao i ulogu sudije.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – KBK Gong Prijedor
kbk gong prijedor-4 medalje na balkan openu tesanj (3) kbk gong prijedor-4 medalje na balkan openu tesanj (4) kbk gong prijedor-4 medalje na balkan openu tesanj (5)