saobracajka kod mesica pumpe-vatrogasci prijedorŠesdesettrogodišnjak Svetozar Predojević iz Omarske poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor, a jedno lice je teško povrijeđeno, rečeno je Srni u Okružnom tužilaštvu Banjaluka.

Portparol banjalučkog Okružnog tužilaštva Maja Đaković-Vidović rekla je Srni da se saobraćajna nesreća dogodila oko 13.50 časova u mjestu Kozarac kod Prijedora.

U saobraćajnoj nesreći učestvovao je automobil “polo” kojeg je vozio Predojević, “reno” kojim je upravljao Aco Spasojević /54/ iz Banjaluke koji je teško povrijeđen, te “pasat” kojeg je vozio Mihajlo Stehmek /19/ iz Prijedora.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Milan Rosić, zajedno sa prestavnicima Centra javne bezbjednosti Prijedor.

Tužilac je naložio obdukciju tijela Svetozara Predojevića koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Predloženo je i vještačenje, kao i sve ostale istražne mjere i radnje radi utvrđivanja svih okolnosti ove saobraćajne nesreće.

Tekst – SRNA
Foto – Nijaz Huremović/Vatrogasci Prijedor/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
saobracajka kod mesica pumpe (3) saobracajka kod mesica pumpe (1) saobracajka kod mesica pumpe (2)