Fudbaleri Rudara dočekaće u subotu u Prijedoru ekipu Romanije sa Pala u okviru 20. kola Prve lige Republike Srpske.

Prijedorčani su odlično startovali u proljećnom dijelu prvenstva, zabilježili su dvije pobjede protiv Veleža u Nevesinju, te na svom terenu protiv Ljubića te se tom ishodu nadaju i protiv ekipe sa Pala.

U najavi utakmice sa Romanijom, pomoćni trener Rudara Srđan Marjanović smatra da ih očekuje teži posao u narednom meču, ali bez obzira na sve očekuje nastavak pobjedničkog niza.

– Utakmicu sa Romanijom očekujemo u odličnom trenutku, nakon dva odlična meča u kojima nismo primilli gol. Smatram da su bolja ekipa od prethodnih protivnika, te da nas očekuje samim tim i teža utakmica, ali dobro smo se pripremili i analizirali njihovu igru, prednosti i mane. Nošeni dobrom atmosferom iz prethodnih duela i dobrim pristupom bodovi bi trebali ostati u Prijedoru. Što se tiče zdravstvenog biltena, jedino Živanović neće igrati zbog povrede u Nevesinju – kaže Marjanović.

Štoper Prijedorčana, Milorad Bilbija ističe dobru atmosferu u ekipi i nada se novoj pobjedi.

– Atmosfera u ekipi je zaista odlična. Poslije dvije ubjedljive pobjede u prethdonom periodu, očekuje nas ekipa Romanije koja je izuzetno nezgodna, koja se pojačala sa par izuzetno iskusnih igrača, ali mi znamo naš cilj i da ćemo uz dobru igru doći do nove pobjede – rekao je Bilbija.

Podsjetimo, meč između Rudara i Romanije je na programu u 14.30 na Gradskom stadionu u Prijedoru.

srpskainfo.com