Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor posjetio je danas mališane Dječijeg vrtića “Radost” i ovaj susret sa najmlađim sugrađanima bila je prva manifestacija kojom je počelo obilježavanje Dana gada, 16.maja.

Mališani su za goste pripremili prigodan program pod nazivom “Prijedor, moj voljeni grad” kroz koji su pjesmom i igrom prikazali koliko vole i znaju o svom gradu, a ujedno i koliko se kvalitetno sa njima radi u ovoj predškolskoj ustanovi.

Direktor Vrtića Tatjana Brdar izrazila je zadovoljstvo što je ova ustanova neizostavni dio ovih prazničnih događaja u gradu, a što je, kako je istakla, još jedna potvrda veoma dobre saradnje Gradske uprave i vrtića.

Ona je istakla da raduje i najava početka aktivnosti oko izgradnje novog vrtića u gradu što će svakako omogućiti da daleko veći broj prijedorskih mališana boravi u vrtiću i sa drugarima stiču nova znanja.

Kako i dolikuje prazniku i ovaj dolazak gradonačelnika kao gosta nije prošao bez poklona, didaktičkog materijala, pribora, igračaka i slatkiša, a sve je zabilježeno i zajedničkom fotografijom za trajnu uspomenu.

prijedorgrad.org