dragan dragojevic-nebojsa kuzmanovic-bihac prvenstvo (1)Dragan Dragojević, član Kik boks kluba „Gong“ Prijedor-Škola boksa „Rodić“, osvojio je, drugim mjestom, srebrnu medalju u disciplini „lou kik“ u kategoriji do 71 kilogram, na 16. Međunarodnom otvorenom prvenstvu BiH u kik boksu „Bihać open 2015“, održanom u gradu na rijeci Uni.

Zadovoljstvo činjenicom da je Dragojević jedini od predstavnika tri prijedorska kluba (nastupili i takmičari iz KBS „Rudar“ i Akademije sportova „Tomaš“) uspio da se nađe na pobjedničkom postolju, naglašavaju i njegovi treneri Goran Rodić i Nebojša Kuzmanović, ističući zahvalnost i Draženku Antoniću, sponzoru svog borca.

-U prvoj borbi Dragojević je dominirao, bacajući svog rivala tri puta na pod, međutim, u finalu imao je čast da radi sa reprezentativcem Makedonije, ali nije uspio da ga savlada. Očekuje nas 18. aprila učešće na prvenstvu BiH u Foči, gdje ćemo imati pet predstavnika – rekao je Kuzmanović, koji se na ovom šampionatu s uspjehom nalazio i u ulozi sudije u 80 mečeva u bihaćkoj sportskoj dvorani „Luke“.

Tekst – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Kik boks klub „Gong“ Prijedor-Škola boksa „Rodić“

dragan dragojevic-nebojsa kuzmanovic-bihac prvenstvo (2) dragan dragojevic-nebojsa kuzmanovic-bihac prvenstvo (3)