U utakmici 6. kola Prve lige RS, fudbaleri “Rudar-Prijedora” u subotu na Gradskom stadionu dočekuju bijeljinski “Radnik”. S optimizmom gledaju na susret protiv ekipe koja je, kao i “Rudari”, promijenila dosta igrača.

“Dobro su startovali, međutim, malo me je iznenadio poraz koji su fudbaleri ‘Radnika’ pretrpjeli od ‘Famosa’. Mislio sam da će, u najmanju ruku, odigrati neriješeno. Na toj utakmici se vidjelo da su ranjivi i da to što su kasno počeli pripreme, dolazi na naplatu”, rekao je pomoćni trener Srđan Marjanović.

On je istakao da Prijedorčani, poslije nedavne pobjede u Vojkovićima, u dobroj atmosferi dočekuju utakmicu protiv gostiju iz Bijeljine.

“Daćemo sve od sebe da pobijedimo. Vidi se da će Prva liga RS biti zanimljiva. U vrhu će biti pet – šest ekipa, a to daje draž Prvenstvu”, smatra Marjanović.

Igrač FK “Rudar-Prijedor”, Filip Mikić, rekao je da je atmosfera među fudbalerima dobra, pogotovo nakon pobjede u gostima nad “Famosom”.

“Dolazi nam ekipa ‘Radnika’, jedna od najiskusnijih u Prvoj ligi. Igramo dobro, što se vidi u zadnjih nekoliko kola. Idemo na sva tri boda”, rekao je Mikić.

Utakmica se igra u subotu u 16.30 časova.

kozarski.com