Predsjednik Narodne partije Srpske Darko Banjac izjavio je danas da ova stranka ima jak gradski odbor u Prijedoru i da je cilj stranke da tu dobije više od 3.000 glasova i direktan mandat iz Izborne jedinice jedan.

“Znam da neki misle da nećemo uspjeti, ali kada stignu rezultati vidjeće da smo uspjeli. Mi imamo unutar sebe malo tog srpskog inata da pokažemo da mi to možemo da uradimo”, rekao je Banjac novinarima u Prijedoru.

On je pozvao sve političke aktere na kulturnu, ljudsku, kampanju, ističući da NPS neće odgovarati i neće biti uvučena u bilo kakva vrijeđanja i lažne konstrukcije.

“Vodićemo politiku budućnosti, odnosno na osnovu naše prošlosti učićemo za budućnost. Politika ove partije neće biti da se kum s kumom, komšija s komšijom ili brat s bratom svađa zbog politike. Mi ćemo voditi svoju politiku, nećemo se baviti drugima”, dodao je Banjac.

Predsjednik Gradskog odbora NPS Prijedor Olivera Mirković Brdar rekla je da je ova stranka u protekle dvije godine u Prijedoru radila mnogo.

“Razgovarali smo s građanima, družili se, pokušavali identifikovati probleme koji muče ljude koji žive ovdje i sigurna sam da ćemo u budućem periodu biti dio rješenja tih problema”, navela je ona.

Na listi Narodne partije Srpske za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici 1 nalaze se Darko Banjac, Olivera Brdar Mirković, Bobana Ćibić, Dario Dodoš, Zoran Janjić, Miroslav Bajić, Marina Gruban, Saša Bajić, Maja Bjeljac, Marina Krneta i Milan Malinić.

***Sponzorisana objava***