Motociklista iz Prijedora M.K. preminuo je od posljedica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila prošlog četvrtka na području našeg grada.

Ovo nam je potvrđeno iz Univerzitetsko-kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci gdje je povrijeđeni prevezen nedugo poslije nezgode.

Prijedorčanin povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi i dalje u dubokoj komi, sve prognoze neizvjesne

-Uprkos bespoštednoj borbi naših ljekara da mu spasu život, M.K. je preminuo 22.8.2022. godine u 16:30 časova – rečeno nam je iz Službe za informisanje UKC RS.

Podsjećamo, do saobraćajne nezgode je došlo 18. avgusta oko 09:20 časova na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka u mjestu Kalata.

UKC RS: Povrijeđeni motociklista iz Prijedora priključen na aparat za mehaničku ventilaciju

U nezgodi su učestvovali M.K. iz Prijedora je upravljao motociklom “Kavasaki” i V.G. iz Prijedora upravljajući putničkim automobilom “Audi”.

Lice M.K. je tom prilikom zadobilo teške tjelesne povrede te je prevezeno u UKC RS.

Prijedor: Sudar “Kavasakija” i “Audija”, teško povrijeđeni motociklista prevezen u UKC RS – UZNEMIRUJUĆI FOTO

Kako saznajemo, preminuo je Mesud Kadirić “Kennedy” iz Bišćana kod Prijedora.

Osim kao strastveni bajker i lovac, on je u svom mjestu, cijelom Mataruškom brdu, Prijedoru, ali i mnogo šire, bio poznat prije svega kao veliki čovjek.

Neko ko je organizovao, aktivno učestvovao ili pomagao brojne doagađaje, bilo da je riječ o asfaltiranju puteva ili nekoj dobrotvornoj akciji.

UKC RS: Povrijeđeni motociklista iz Prijedora priključen na aparat za mehaničku ventilaciju

Tekst i foto – www.prijedordanas.com
Foto – Facebook