Mladen Kulundžija predsjednik je Organizacije mladih GO Potkozarskog narodnog pokreta Prijedor.

Osim njega, na izbornoj Skupštini izabran je i 21 član prvog saziva Odbora mladih ove partije.

-U fokusu rada Organizacije mladih Potkozarskog narodnog pokreta Prijedor u narednom periodu biće unapređenje položaja mladih, razvoj obrazovnog sistema, te mjere, projekti i programi koji će zaustaviti odlazak mladih iz Srpske- rekao je Kulundžija.

Izbornoj Skupštini organizacije mladih Potkozarskog narodnog pokreta Prijedor prisustvovao je i Dalibor Grabež, predsjednik GO PNP, koji je istakao da je ova partija po svojim aktivnostima i ponuđenom programu već prepoznata u narodu.

“Mladi su nesumnjivo pokretačka snaga društva, a samim tim i Potkozarskog narodnog pokreta. Da sam u pravu potvrđuje i činjenica da je velik broj mladih delegata prisustvovao Izbornoj Skupštini stranke“, rekao je Grabež i najavio da će uskoro biti održana i Izborna Skupština Organizacije žena PNP-a.

Ranko Smiljanić, odbornik u gradskom parlamentu i zamjenik predsjednika Potkozarskog narodnog pokreta, izjavio je da očekuje puni doprinos Organizacije mladih u narednom periodu posebno kada je riječ o pripremama za izbornu kampanju.

“Potkozarski narodni pokret izlazi na opšte izbore sa listom za Narodnu Skupštinu Republike Srpske na kojoj će između ostalih biti imena i jednog broja mladih koji svojom energijom, znanjem i novim idejama mogu ponuditi konkretna rješenja i prijedloge za razvoj, unapređenje i bolji položaj ne samo mladih već svih građana ove zemlje.”, poručio je Smiljanić.

kozarski.com