Prijedor je bio domaćin 10. Odbojkaškog turnira gradova za žene “Mi volimo odbojku”. Pobjednik turnira je ekipa iz Kotor Varoša, drugo mjesto osvojile su djevojke iz Gline, a treće Prijedorčanke. Od učesnika sve pohvale za organizaciju turnira.

“Već nekoliko godina smo učesnici na ovom turniru i uvijek se rado odazovemo na poziv naših sportskih prijatelja iz Prijedora. Uvijek nam je drago kad dođemo u ovaj grad. Osim dobre igre, imali smo priliku da upoznamo sportiste i trenere iz drugih klubova”, rekao je Dalibor Borković, trener ŽOK “Kozara” iz Gradiške.

Organizator turnira je Odbojkaški klub “Prijedor”. Kako ističu iz ovog kluba, Prijedor je grad odbojke, a ovaj turnir je prilika da ugoste djevojke iz ostalih gradova i opština. “Zadovoljstvo nam je što smo i ove godine domaćini. Pri organizaciji turnira imali smo veliku podršku Gradske uprave i na tome im se zahvaljujemo”, rekao je Vlado Vuković, trener OK “Prijedor”.

Ove godine, na odbojkaškom turniru gradova za žene, takmičile su se ekipe iz Republike Srpske, Federacije BiH i Hrvatske.

kozarski.com