Kandidat za gradonačelnika Prijedora, Goran Predojević započeo je danas kampanju sa Trga u Prijedoru, a podršku su mu pružili Nenad Nešić, predsjednik DNS-a, Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke i Nedeljko Glamočak, poslanik SDS-a.

Goran Predojević, kandidat za gradonačelnika Prijedora istakao je da mu je čast što je kandidat ujedinjene narodne opozicije jer ljudi žele promjene i rekao da će Prijedor biti grad lider.

“Ovo će biti pobjeda naroda, pobjeda građana nad lošim sistemom. Izađite na izbore. Za naš Prijedor”, poručio je Predojević.

Nenad Nešić, predsjednik DNS-a, istakao je da je Goran Predojević biti gradonačelnik svih i da je on bez mrlje u karijeri i privatnom životu, mlad i ugledan doktor i čovjek iz naroda.

“Vjerujem u pobjedu jer će to biti pobjeda stručnosti, odgovornosti, pristojnosti i prestanka djeljenja prijedorčana na ove i one”, rekao je Nešić.

Nedeljko Glamočak, poslanik SDS-a u NS RS istakao je svoju punu podršku Goranu Predojeviću.

“Vjerujem da će Goran stati u red mladih, perspektivnih gradonačelnika i da će voditi računa o svojim građanima”, rekao je Glamočak.

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke pozvao je Prijedorčane da glasaju za doktora Gorana Predojevića da bi promjene koje su se desile u Banja Luci došle i u Prijedor.

“Uvjeren sam u dobru poltiku i čiste namjere našeg Gorana. Promjene u Prijedoru biće dobar vjesnik promjena u Srpskoj”, rekao je Stanivuković.

DNS Prijedor