winner-noc profi boxaSve je spremno za večerašnju sportsku manifestaciju „Noć profi boxa“ koja se u organizaciji Kluba Borilačkih Sportova „Šampion“ iz Sarajeva održava u sportskoj dvorani „Mirsad Hurić“ u Goraždu.

Dvojica boraca prijedorskog Fight Club-a „Winner“ Adnan Žilić i Dražan Janjanin boksovaće za titule.

Janjanin „napada“ WBCA interkontinentalnu titulu protiv iskusnog borca iz Hrvatske Josipa Jalušića.

Najstariji od tri brata boksera iz porodice Janjanin, Dražan počeo je da trenira boks sa 8 godina. U svojoj bogatoj karijeri ima 150 amaterskih meceva, 2 neriješena i 2 poraza, sve ostalo su pobjede, od toga čak 78 nokautom. Kao profesionalac zabilježio je do sada maksimalan učinak, ima 6 pobjeda i svih 6 nokautom.

Njegov protivnik iz Hrvatske Josip Jalušić iza sebe ima pravu boksersku karijeru, radio je mečeve sa nekim od najvećih imena u svijetu boksa poput Tomaša Adameka (koji je u karijeri poražen od Vitalija Klička), Nikole Sjekloće, Vjačeslava Uzelkova i drugih svjetski priznatih boraca.

Adnan Žilić će braniti Svjetsku titulu koju je osvojio prošle godine u Prijedoru.

-Janjanin i Žilić su maksimalno spremni i očekujem njihove trijumfe. Tu su i ostali borci našeg kluba, Ivan Šakić, Elmin Handanagić, Dalibor Gligić i Edin Hajrić, koji nastupaju večeras te se svi nadamo dobrim rezultatima , rekao je trener Gordan Zorić, „alfa i omega“ Fight Club-a „Winner“ Prijedor.

On se naročito zahvalio Caffe baru „Monza“ iz Prijedora, koji je tokom priprema bio velika podrška i koji je uvijek uz „Winner“.

Tekst i foto – Fight Club „Winner“ i Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
winner-pripreme za gorazde (2) winner-pripreme za gorazde (3)