winner-pripreme za gorazde (1)U organizaciji Kluba Borilačkih Sportova „Šampion“ iz Sarajeva, u sportskoj dvorani „Mirsad Hurić“ u Goraždu ove nedjelje, 1. marta, biće održana borilačka manifestacija pod nazivom „Noć Profi Boxa“.

Na ovoj borilačkoj smotri koja počinje u 20 časova očekuje se 10 veoma atraktivnih mečeva u boxu i po K-1 pravilima, a nastupiće takmičari iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Njemačke.

Ovaj sportski događaj značajan je i za naš grad, jer će nekoliko prijedorskih boraca naći svoje mjesto u borbama koje će biti održane.

Radi se o članovima Fight Club-a „Winner“ Prijedor Dražanu Janjaninu, Adnanu Žiliću, Ivanu Šakiću, Elminu Handanagiću, Daliboru Gligiću i Edinu Hajriću, koje će svojim savjetima predvoditi „alfa i omega“ ovog kluba, trener Gordan Zorić.

-Pripreme naših takmičara teku prema predviđenom planu, u ekipi vlada dobra atmosfera – rekao je trener Fight Club-a „Winner“ Gordan Zorić koji očekuje dosta zanimljivih borbi u boksu.

-Haris Radmilović radi meč za prvaka Balkana, Dražan Janjanin radi meč za interkontinentalnu titulu, dok Iko Džafić napada Evropsku Internacionalnu titulu, radi se 12 rundi. Ado Žilić će braniti Svjetsku titulu koju je osvojio prošle godine u Prijedoru – kaže Zorić.

Dražan Janjanin će ovoga puta za protivnika imati iskusnog Josipa Jalušića iz Hrvatske, koji iza sebe ima pravu boksersku karijieru, radio je mečeve sa nekim od najvećih imena u svijetu boksa poput Tomaša Adameka (koji je u karijeri poražen od Vitalija Klička), Nikole Sjekloće, Vjačeslava Uzelkova i drugih svjetski priznatih boraca.

-Siguran sam da će svi naši borci koji uđu u ring te večeri dostojno braniti boje svog kluba i grada Prijedora – potvrdio je trener Fight Club-a „Winner“ Gordan Zorić.

On se naročito zahvalio Caffe baru „Monza“ iz Prijedora, koji je tokom priprema bio velika podrška i koji je uvijek uz „Winner“.

Tekst i foto – Fight Club „Winner“ i Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com