Narodni poslanik u Narodnoj skupštini RS, Milan Tubin bio je na informativnom razgovoru u Policijskoj upravi Prijedor zbog svojih navoda o prostituciji u ovom gradu, ali nije otkrio nikakve informacije na osnovu kojih bi policijski službenici nastavili dalji rad.

Srpskainfo saznaje da je Tubin na razgovoru bio u petak, ali nije htio da otkriva informacije o navodnoj prostituciji u Prijedoru rekavši da će to što zna pisanim putem dostaviti ministru unutrašnjih poslova RS Draganu Lukaču. Policijski službenici pitali su Tubina ko je Ivanić kojeg je spominjao na sjednici NS RS. On je odgovorio da poznaje Dalibora Ivanića koji je veliki profesionalac i častan i pošten čovjek. Inače, Dalibor Ivanić je bivši načelnik PU Prijedor.

Naime, Tubin je na sjednici NS RS upitao ministra Lukača da li je upoznat sa zataškavanjem afere prostitucije u Prijedoru.

– Zataškavanje se radi od strane jedne opozicione političarke u pokušaju koja tvrdi da liječi jednog visokog činovnika policije, mislim da mu je ime Ivanić, i na taj način rješava probleme u gradu Prijedoru – rekao je Tubin na sjednici.

Ministar Lukač mu je odgovorio da će sa direktorom i načelnikom PU Prijedor učiniti sve da se to razrješi.

srpskainfo.com