Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora “PREDA-PD” pozvala je sva preduzeća koja posluju u oblasti metalske i mašinske industrije sa područja ovog grada, kao i pružaoce specifičnih znanja, usluga i proizvoda od interesa za metalski sektor, da se registruju na platformu za saradnju MCP kojom će lakše doći do posla i specifičnih znanja relevantnih za ovu oblast.

“MCP /Metal Cooperation Platform/ je mjesto na kom se suočava ponuda i tražnja lokalnih preduzeća iz metalskog sektora i svih onih koji traže zaposlenje ili pružaju usluge koje su relevantne za metalski i mašinski sektor bez obzira na geografsku regiju. Takođe, alat služi zainteresovanim stručnjacima i pružaocima usluga za proaktivan pristup u promociji usluga kompanijama za obradu metala”, saopšteno je iz Agencije “PREDA-PD”.

Platforma je izrađena u okviru projekta “Klasterizacija malih i srednjih preduzeća iz sektora metaloprerade za jačanje kompetencija za nove tehnologije” čija je ukupna vrijednost 80.185 KM, od čega 39.107 KM finansira Američka agencija za međunarodni razvoj /USAID/.

Partneri na projektu su Agencija “PREDA-PD” i lokalna preduzeća metalske i mašinske industrije “Elker”, “Kolektor”, “CNC Pauer” i “Kromeks”.

Svi zainteresovani na platformu se mogu prijaviti preko stranice www.metalprijedor.net ili putem linka metalcooperationplatform.com.

SRNA