ski kamp kozara 2015 foto (1)Proteklog vikenda na „krajiškoj ljepotici“ održan je Ski kamp Kozara 2015 koji je organizovala Škola skijanja „Kozara Ski Carving“.

Dvadesetoro djece, dva ski instruktora, pansionski boravak u hotelu Monument uz četiri ski pasa, igre na snijegu i pregršt drugih zanimacija bili su garant ugodnog druženja.

-Kamp je okupio djecu osnovnoškolskog uzrasta od prvog do devetog razreda. Djeca su već ranije osposobljena za skijanje kroz školu skijanja, a sada smo radili na usavršavanju tehnika i bezbjednosti prilikom skijanja – rekao je Željko Batoz, instruktor skijanja.

On je dodao da je kamp obezbijedio dobre popuste kako na dvodnevnom pansionskom smještaju u hotelu Monument, tako i na četiri ski pass i na instruktivni rad sa učiteljima skijanja.

ski kamp kozara 2015 foto (9)-Osim skijanja imali smo i slobodne aktivnosti koje su bile raznovrsne, kako bi bile interesantne za različitu uzrasnu grupu. Organizovali smo predavanje za polaznike kampa o opremi i njenom održavanju, imali filmske projekcije, igre i modelovanje skulptura na snijegu i nezaobilazno grudvanje dječaci protiv djevojčica – istakao je Batoz.

On je rekao da je dodatni dokaz o uspješnosti i kvalitetnom sadržaju Ski kampa i činjenica da je veliki broj djece iz hotela koja nisu bili polaznici kampa, redovno pratio programe i instruktivno skijanje, a njihovi roditelji su bili oduševljeni ovakvim načinom aktivnosti za djecu.

-U planu su nam ovakvi kampovi i na drugim destinacijama, Vlašić, Jahorina, Kupres, ali o tome ćemo više znati kada dođu na red. Ski kamp Kozara 2015 je prošao bez ijednog incidenta, a dobili smo samo riječi pohvale, kako od osoblja hotela, tako i od ljudi na stazi i mnogobrojnih slučajnih prolaznika. Nije bilo nikakvih povreda, a kući smo otišli zdravi i bogatiji za za nova znanja i iskustva. Ulagati u djecu je siguran ulog u našu budućnost – potvrdio je Željko Batoz, instruktor u Školi skijanja „Kozara Ski Carving“.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Škola skijanja „Kozara Ski Carving“
ski kamp kozara 2015 foto (4) ski kamp kozara 2015 foto (5) ski kamp kozara 2015 foto (3) ski kamp kozara 2015 foto (2) ski kamp kozara 2015 foto (6) ski kamp kozara 2015 foto (7) ski kamp kozara 2015 foto (8)