U posljednjoj utakmici jesenje polusezone kapiten Rudar Prijedora Nemanja Pekija je zaradio povredu zbog koje je morao da napusti duel sa Slobodom.

U sudaru sa defanzivcem tima iz Novog Grada Matejom Dodigom zaradio je posjekotinu na čelu. Sa druge strane gostujući fudbaler je dobio posjekotinu na zadnjem dijelu glave, a obojica su morali da idu na šivanje i imaju po pet kopči.

Centralni bek Prijedorčana kaže da je sve u redu i da nema većih posljedica.

– Najvažnije je da nije došlo do frakture nosa ili jagodične kosti. Imam posjekotinu, stavljeno je pet kopči i brzo će da zaraste, a drago mi je da ni protivnički igrač nije teže povrijeđen. Ja sam tokom većeg dijela prvenstva imao i problem sa povredom skočnog zgloba, a sada ću u zimskoj pauzi imati dovoljno vremena da i nju u potpunosti saniram, te da potpuno spreman dočekam pripreme – poručio je Pekija.

On je veoma zadovoljan rezultatima koje je ekipa ostvarila u jesenjem dijelu šampionata i činjenicom da će zimovati na prvom mjestu.

– Jesenji smo šampioni i na taj način je ispunjen cilj koji je pred nas postavila uprava kluba. Možda smo mogli da osvojimo još nekoliko bodova više, ali sve u svemu moramo da budemo zadovoljni. Imamo četiri boda više od najbližeg pratioca, a vjerujem da ćemo i u drugom dijelu nastaviti sa ozbiljnim radom i kvalitetnim igrama, te da šampionsku titulu i plasman u viši rang nećemo dovesti u pitanje – dodao je 28-godišnji stoper Rudar Prijedora.

srpskainfo.com