Savjetnik ministra saobraćaja i veza Republike Srpske Borislav Bojić uručio je gradonačelniku i Gradskoj upravi Prijedora na korišćenje polovno terensko vozilo marke “volksvagen amarok”.

“U ime ministarstva saobraćaja i veza i ministra Neđe Trninića sa zadovoljstvom smo isporučili ovo vozilo Gradu Prijedoru, a oni će da opredijele njegovu dalju namjenu prema potrebama kojih vjerovatno ima i ovo je mali , skromni doprinos da se, u oblasti gdje bude procijenjena potreba, koristi ovakva vrsta vozila”, rekao je Bojić.

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković se na kraćoj ceremoniji uručivanja ključeva ovog vozila zahvalio ministru i ministarstvu saobraćaja i veza, kao i Vladi Republike Srpske na ovoj donaciji.

“Vozilo će biti korisno za rad na terenu širom grada Prijedora, posebno u našim brdskim krajevima i ja se zahvaljujem za ovaj dar koji nam je uručen”, rekao je Đaković.

On je dodao da će vozilo biti korišćeno u najbolje svrhe, prije svega u redovnim aktivnostima, a i u mogućim vanrednim okolnostima.

www.prijedorgrad.org