Svađa punca i zeta, u prijedorskom naselju Ljubija, okončana je krvavim obračunom, u kojem su dvojica muškaraca ubodena nožem.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je u kući došlo do svađe između Osmana Š. i njegovog zeta Amira F.

“Potom Amirov drug, Amer H, nožem ubada Osmana. Vidjevši to, Osmanov maloljetni sin nožem ubada Amera H”, kažu izvori “Nezavisnih”.

Policijskoj upravi Prijedor, sinoć u 22.05 časova, prijavljeno je da je u mjestu Ljubija, grad Prijedor, u kući došlo do fizičkog sukoba između više lica, te da su dva lica teško povrijeđena.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policajci Policijske uprave Prijedor.

“Uviđajem je konstatovano da je A.H. iz Prijedora, nakon verbalnog sukoba, nožem nanio teške povrede, u vidu ubodne rane, licu O.Š. iz Prijedora. Nakon toga maloljetno lice, koje je prisustvovalo sukobu, takođe nožem, nanosi teške povrede A.H.”, rekli su iz prijedorske policije.

Vesna Pačariz, portparol PU Prijedor, saopštila je da su povrijeđena lica prevezena u Opštu bolnicu Prijedor gdje su zadržana na daljem liječenju.

Pripadnici Policijske uprave Prijedor pod nadzorom postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor preduzimaju sve potrebne mjere i radnje na dokumentovanju i kompletiranju pokušaja ubistva, dok se prema maloljetniku postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku.

Nezavisne novine
Foto – ilustracija