Odbor mladih DNS-a Prijedor održao je sinoć (18.11.2019.) sjednicu na kojoj se razmatralo osam tačaka dnevnog reda, između ostalog, razmatran je i usvojen izvještaj o radu Organizacije mladih u periodu između dvije sjednice.

„Iz izvještaja rejonskih koordinatora Aktiva mladih Mjesnih organizacija moglo smo čuti da je realizovan niz aktivnosti u svim aspektima djelovanja ove organizacije. Bilo je radnih sastanaka do društveno odgovornih aktivnosti kao što su humanitarne aktivnosti, uređenje životnog prostora i dječijih igrališta u Mjesnim zajednicama našeg grada“, rekao je Bojan Martić, v.d. predsjednik Odbora mladih DNS-a Prijedor.

On je rekao da je razmatran i prijedlog za članove Glavnog odbora mladih DNS-a, te Predsjedništva ove organizacije.

Kooptirani su novi članovi u Odbor mladih i Predsjedništvo odbora mladih GO DNS-a Prijedor te imenovani koordinatori za rejone tri i sedam.

Sjednici Odbora mladih DNS-a Prijedor prisustvovali su predsjednik Gradske organizacije DNS-a Prijedor Milenko Đaković, potpredsjednik Gradske organizacije DNS-a Prijedor i poslanik u NS RS Duško Ivić, te potpredsjednici Olivera Brdar i Dragan Romčević.

Sjednici je prisustvovao i predsjednik Organizacije mladih DNS-a Borivoj Obradović i predsjednik Odbora mladih Gradske organizacije DNS-a Banja Luka, Bojan Pećanac.