Policijski službenici Policijske stanice Prijedor 1, postupili su po prijavama više građana da je nepoznato lice u različitim vremenskim periodima, oštetilo pneumatike na deset putničkih automobila a koji su bili parkirani u neposrednoj blizini stambene zgrade u ulici Kralja Aleksandra u Prijedoru.

Preduzimajući operativne i istražne radnje usmjerene na rasvjetljavanje krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ i identifikaciji izvršioca, dana 10.11.2019. godine, u ulici Kralja Aleksandra na licu mjesta izvršenja krivičnog djela zatekli su lice B.M. iz Prijedora a koje je tom prilikom lišeno slobode.

Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je osumnjičeni B.M. od polovine mjeseca septembra tekuće godine do 10.11.2019. godine, povremeno, uz upotrebu oštrog predmeta oštetio pneumatike na deset putničkih automovila privatnog vlasništvo.

Prilikom lišenja slobode od lica je privremeno oduzeto sredstvo izvršenja krivičnog djela a koje će biti deponovano u depozit Osnovnog suda u Prijedoru.

O preduzetim mjerama i radnjama upoznat je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor a nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv osumnjičenog lica biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

PU Prijedor
Foto – ilustracija