U Prijedoru je u četvrtak otvorena manifestacija “Slatka zimska čarolija”, a najtraktivnije sadržaj je definitivno klizalište. Ovu manifestaciju podržala je i kompanija “Elta – kabel”.

Kao i prethodne godine, klizalište je privuklo pažnju i mlađih i starijih Prijedorčana. Kako kažu, ovo je prilika da nauče klizati i na kvalitetan način iskoriste slobodno vrijeme.

Mladen Bosančić, vlasnik klizališta kaže da je ono prošle godine bilo prava atrakcija. Veliku posjećenost očekuje i ove godine.

– Ove godine očekujemo još bolje, očekujemo dobro vrijeme, puno djece. Imamo dosta manifestacija, koje ćemo realizovati u ovih mjesec dana. Led je ove godine bolji nego što je bio. oslikali smo ga našim sponzorima. Poslije Nove godine ćemo raditi i jednu hokejašku utakmicu – kaže Bosančić.

Na otvaranju klizališta priređen je i vatromet, a najmlađe je zabavljao Deda Mraz. Manifestaciju je podržao i Grad Prijedor. Gradonačelnik, Milenko Đaković, podsjetio je da je ovo druga godina zaredom da Prijedor ima klizalište.

– Ja se iskreno nadam da će vrijeme poslužiti i d aće omladina i djeca, a i straiji imati priliku da se na lijep način zabave – dodao je Milenko Đaković, gradonačelnik Prijedora.

Klizalište će raditi svakim danom od 10.00 do 22:00 časa. Za sat vremena klizanja, uz iznajmljene klizaljke biće potrebno izdvojiti četiri marke. Podrška “Slatkoj zimskoj čaroliji” nije izostala ni od strane kompanije “Elta – kabel”, koja je za sve posjetioce obezbjedila besplatan internet.

Srpskacafe.com