Policijskoj upravi Prijedor dana 10.09.2018. godine, oko 19,45 časova, prijavljeno je da se na lokalnom putu L18-4, u mjestu Lamovita, grad Prijedor, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je pješak maloljetno lice (2001) iz Prijedora, zadobilo lake tjelesne povrede, dok se nepoznati vozač koji je prouzrokovao nezgodu, vozilom udaljio sa lica mjesta.

Povrijeđeno lice je radi ukazivanja medicinske pomoći upućeno u Opštu bolnicu u Prijedoru.

Radeći na rasvjetljavanju okolnosti saobraćajne nezgode i pronalasku nepoznatog vozača i vozila, policijski službenici Policijske stanice Omarska, nedugo nakon saobraćajne nezgode, pronašli su putnički automobil marke marke “Golf 2”, te identifikovali vozača M.P. (1991) iz Prijedora, koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, nakon čega je napustio lice mjesta, nepružajući pomoć licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, kojem će, nakon kompletiranja predmeta, protiv lica M.P., biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo “Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi”.

PU Prijedor
Foto – ilustracija