Članovi Boks kluba “Gong” iz Prijedora nastupili su u četvrtak u 7. kolu Bokserske lige Republike Srpske koje je održano u opštini Jezero.

Prema riječima trenera kluba Željka Stegića, Prijedorčani su imali dobar nastup iako su imali bilans od tri neriješena meča i dva poraza.

-Dalibor Pilipović je izgubio na poene, Stefan Torbica je u izuzetno kvalitetnom meču boksovao neriješeno sa Nemanjom Živkovićem iz BK “Janjanin”. Ranko Davidović je za protivnika imao Bojana Brkića iz BK “Janjanin” dok je Aleksandar Bursać snage odmjerio sa protivnikom iz Novog Sada i odradio dobar meč. Prema sudijskim odlukama oba duela su završena neriješeno. Nikola Mrđa je izgubio od Branka Vranješevića iz BK “Janjanin” a na video snimku se može vidjeti ova borba pa svako može dati svoj sud o njoj – dodao je Stegić.

On je istakao da je kao trener zadovoljan prikazanim a momci nastavljaju da vrijedno treniraju i pripremaju se za sljedeće mečeve.

Inače, za Boks klub “Gong” nastupaju i članovi nekadašnjeg kluba “Winner” pošto je uspostavljena saradnja ovih prijedorskih sportskih kolektiva.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Željko Stegić