Policijska uprava Prijedor je uz fotografije muškarca osumnjičenog da je 16. marta ove godine oko 9 sati, uz prijetnju puškom, radnici iz zlatare “Stojanović” u Prijedoru odnio nakit vrijedan oko 55.000 maraka, pozvala građane da, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o njegovom kretanju ili identifikaciji, pozovu najbližu policijsku stanicu na broj 122 ili 052/232-098.

Iz policije su apelirali na građane da ne zloupotrebljavaju navedene načine komunikacije davanjem netačnih, lažnih ili neprovjerenih informacija.

– Ovakva saradnja policije, medija i građana daje rezultate – ističu u PU Prijedor, a nakon što su zajedničkom akcijom s građanima identificirali lopova iz Travnika zbog pokušaja teške krađe u Novom Gradu.

Tako je na osnovu fotografije objavljene u medijima 16. aprila, uz doprinos građana na pronalasku osumnjičenog, a u saradnji pripadnika PU Prijedor i PU Travnik, identificiran, a potom i uhapšen osumnjičeni za pokušaj teške krađe u jednoj trgovini u Novom Gradu.

Riječ je, kako nezvanično saznajemo, o Arminu Džebiću (22) iz Travnika.

– Policijska uprava Prijedor zahvaljuje medijima i građanima na saradnji – rekla je Vesna Pačariz, portparol PU Prijedor.

Dnevni avaz