kk prijedor-media day (1)Večeras je u Sportskoj dvorani „Mladost“ u našem gradu održan otvoreni trening za medije Košarkaškog kluba „Prijedor“, tzv. „media day“, tokom kojeg je predstavljeno pet selekcija kluba, od najmlađih predpionira do seniorske ekipe koja se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske.

Kako je rekao predsjednik Upravnog odbora KK „Prijedor“ Vlado Reljić, ambicije kluba u ovoj sezoni su plasman u plej-of i borba za titulu prvaka.

Trener Prijedorčana Danilo Palalić je naglasio da je prvi tim dobro radio tokom pripremnog perioda i spremno očekuje start prvenstva koji je najavljen za 1. novembra.

-„Kostur“ ekipe je ostao na okupu, doveli smo nekoliko pojačanja a prvom timu je priključeno i nekoliko najboljih juniora. Plan je da idemo od utakmice do utakmice, a siguran sam da će naši košarkaši dati sve od sebe kako bi klub napravio pomak u odnosu na prethodnu sezonu kada smo završili na petom mjestu – rekao je Palalić.

Za prvu ekipu KK „Prijedor“ u predstojećoj sezoni će nastupati: Nemanja Ilić, Goran Bogićević, Danilo Kecman, Dejan Zlokapa(kapiten), Srđan Stakić, Dragan Vuković, Milenko Romanić, Davor Radivojac, Filip Marčetić, Bojan Majkić, Nemanja Bilanović, Lazar Lekić i Srđan Blanuša.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić
kk prijedor-media day (2) kk prijedor-media day (3) kk prijedor-media day (4) kk prijedor-media day (5) kk prijedor-media day (6)