judo klub prijedor-takmicenje bihac (1)Mladi članovi Džudo kluba „Prijedor“ učestvovali su protekle subote na međunarodnom takmičenju Kup „Una“ u Bihaću čiji organizator i domaćin je bio istoimeni klub.

Na ovom takmičenju učestvovalo je 315 takmičara iz 31 kluba iz Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine a Džudo klub „Prijedor“ je nastupio sa 10 takmičara koji su osvojili osam medalja, šest srebrnih i dvije bronzane.

Medalje su osvojili: Mutić Stefan, Vučenović Teodor, Sučević Vedran, Sučević Adrijan, Brdar Matej i Gvozden Danijel (srebrne medalje), Stanojević Dejan i Marčetić Dimitrije (bronzane medalje).

Preostala dvojica dječaka, Jurišić Ognjen i Vojvodić Ognjen su izgubili u borbama za medalju.

Takmičare su na takmičenju predvodili treneri Radenko Marinović i Damjan Marčetić.

„Zadovoljni smo ostvarenim rezultatima na ovom takmičenju a posebno se zahvaljujemo roditeljima naših mladih džudista koji su pomogli u realizaciji odlaska u Bihać i još jednom bili uz nas“ kažu iz Džudo kluba „Prijedora“.

Ekipni poredak: 1.Mladost Zagreb, 2.Policajac Laktaši, 3.Duplek Maribor.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić i Džudo klub „Prijedor“
judo klub prijedor-takmicenje bihac (3) judo klub prijedor-takmicenje bihac (4) judo klub prijedor-takmicenje bihac (5) judo klub prijedor-takmicenje bihac (7) judo klub prijedor-takmicenje bihac (6) judo klub prijedor-takmicenje bihac (2)