Predstavljamo vam još jedan veoma atraktivan borilački par koji će publika u Maloj dvorani novosadskog Spensa imati priliku da gleda 8. decembra na vrhunskoj SBC 15 priredbi.

U SBC heksagonu snage će odmeriti dva udaraca, Đorđe Marković iz Srbije i Ivan Šakić iz Bosne i Hercegovine!

Novu priliku da kroči u SBC borilište pred domaćom publikom imaće mladi borac iz Novog Sada, Đorđe Marković. Đorđe predstavlja Family Fight Team i poseduje bogato iskustvo kada su kikboks i boks u pitanju. Odradio je oko 40 amaterskih mečeva, pet puta je bio prvak Vojvodine, dva puta drugi na državnom prvenstvu i bio je član juniorske reprezentacije 2010. god. Što se tiče profi borbi, Đorđe je nastupio u 8 borbi u klasičnom boksu i 5 puta u borbama po profesionalnim MMA pravilima. U MMA je ostvario prvi izuzetan uspeh impresivnom pobedom nad poznatijim i znatno iskusnijim borcem iz Slovenije, Borom Bratovzem. Nakon toga je uspeo da upiše još dve profesionalne MMA pobede. Opasni udarač Marković će dati sve od sebe da u svom novom nastupu na SBCu stigne do četvrte MMA pobede u karijeri!

Na suprotnoj strani Serbian Battle Championship heksagona mladog borca iz Novog Sada dočekaće gost koji nam stiže iz Bosne i Hercegovine, Ivan Šakić. Ivan predstavlja Fight Club Winner iz Prijedora i ovo će mu biti drugi put da nastupa na jednoj velikoj priredbi kao što je Serbian Battle Championship. Na velikoj srpskoj i regionalnoj MMA pozornici, borac iz Prijedora, sa velikim iskustvom u boksu i kikboksu, gledaće da pruži izvanrednu predstavu za prepuno gledalište u Novom Sadu i u svom šestom profi nastupu po MMA pravilima stigne do velike, četvrte, profesionalne pobede protiv potencijala domaće MMA scene Đorđa Markovića. Očekuje ga težak zadatak, a nas neizvesna i zanimljiva MMA borba!

Obavezno obezbedite svoju kartu za SBC 15 na vreme i dođite da uživo propratimo jos jedan veličanstveni sportski događaj!

Sbc.rs