Poznati klupski bend koji svira širom regiona “Jet set bend” svoju publiku je obradovao sa dvije nove pjesme i spotovima pod etiketom DM SAT.

Iz ljubavi

-Mi smo ekipa koja svoj posao radi iz ljubavi, vodimo računa o kvaliteti svog rada i nismo skloni spletkarenjima i skandalima, a nažalost danas se u medijima najviše plasiraju upravo takve priče, ali mi smo zadovoljni svojim rezultazima a tome svjedoče naši angažmani i unaprijed rezervisani termini za cijelu 2018. godinu – priča Maja, solistkinja ove sve popularnije grupe

Prelomni momenat je definitivno pjesma “Hiljadu dušmana” koja je bila hit dana brojnih radio stanica, a uvrštena je u razne mikseve najpoznatijih DJ-eva. Nedavno su snimili i novogodišnji program DM SAT televizije uz najveća estradna imena. To im je sve dalo vjetar u leđa za dalje projekte.

-“Hiljadu dušmana” je osvojila našu publiku i nismo htjeli da se ponavljamo da snimimo ponovo sličnu pjesmu jer tako ne bi mogli da idemo korak naprijed. Bili smo hrabri i odvažni sa naše dvije nove pjesme zato što su potpuno drugačije od svega što smo radili do sada, ali ništa manjeg kvaliteta već naprotiv.

Baladu “Ne zaboravi me” je radio kompozitor i tekstopisac Amil Lojo koji ih je opet oduševio svojim radom.

-Ova pjesma izaziva najtužnija osjećanja koja se bude kada ne možete da zaboravite nekoga koga mnogo volite. Na pjesmu “Moj grijeh” smo posebno ponosni jer je njen autor član našeg benda, talentovani Dario Umičević koji je napisao jedan neobičan i originalan tekst koji govori o fatalnoj ženi koja ne želi da se vezuje i kroz život ide sama.

Live snimci

Za sada, kažu, imaju mnogo posla sa svojim autorskim radom, a pjesme drugih izvođača izvode uživo na svoj način.

-Imamo namjeru da svoje live snimke različitih žanrova objavimo na društvenim mrežama, ne sviđa nam se ideja o studijskom obrađivanju tuđih pjesama, kako to mnogi često rade – rekla je Maja iz prijedorskog “Jet set benda”.

Express Magazin
Foto – Jet set bend