Krav Maga Prijedor povodom početka nove trening sezone organizuje BESPLATAN trening za sve Prijedorčane! Nasilje je u porastu i dešave se svuda oko nas, zašto ne bi djelovali preventivno i došli na jedan ovakav BESPLATAN trening i naučili kako treba da postupate sa nasilnikom ili bilo kojom prijetnjom po vaš život?

SVI MUŠKARCI I ŽENE STARIJI OD 14 GODINA POZIVAMO VAS DA PODIGNITE SVOJE SAMOPOUZDANJE I DJELUJETE PREVENTIVNO NASILJE JE U PORASTU, NE BUDITE ŽRTVA NASILJA, PROBAJ KRAV MAGA BESPLATAN TRENING a uz sve to UVEDITE ZDRAVE PROMJENE U SVOJ ŽIVOT !!!

-Trening se održava u CENTRU SUNCE (Kralja Aleksandra 6 Prijedor) NEDJELJA 24.9.2017. sa početkom u 18h.

-Za ovaj trening potrebne su vam čiste patike sa salu, šorc ili trenerka i majica.

-Ovaj TRENING JE OTVORENOG TIPA što znači da možete povesti sa sobom koga god želite. (morate imati minimalno 14 godina da bi mogli pristupiti ovom treningu).

-BROJ MJESTA JE OGRANIČEN PA VAS MOLIMO DA SE PRIJAVITE NA VRIJEME putem FB Krav Maga Prijedor ili + 387 65 448 092 + Viber !

-Svi koji se NE PRIJAVE mogu takođe doći na ovaj trening a u slučaju prevelike zainteresovanosti kao prošle godine NEĆETE MOĆI PRISTUPITI OVOM TRENINGU !

Trening vodi Ratković Aleksandar / G5 Level

ZBOG ČEKA KRAV MAGA ???

1.Relativno brzo savladaj tehnike samoodbrane.
2.Podigni kondicijsku spremu.
3.Poboljšaj zdravstveni status.
4.Podigni samopouzdanje.
5.Dobro se zabavi jer su treninzi raznovrsni i zanimljivi.

ŠTA VAM KRAV MAGA REPUBLIKA SRPSKA MOŽE PONUDITI:

1. TRENINGE NA KOJIM UČIMO KAKO ZAŠTITI SEBE I SVOJE BLIŽNJE.
2. BEZBJEDNO RUKOVANJE VATRENIM ORUŽJEM I PUCANJE.
3. ALPINIZAM.
4. PRVU POMOĆ.
5. TAKTIČKO KRETANJE U RURALNOJ SREDINI .
6. SVAKE GODINE ORGANIZUJEMO KRAV KAMPOVE NA TARI.
7. SA SVOJIM ČLANOVIMA REDOVNO IDEMO NA TRENINGE I DRUŽENJA U PRIRODU.
8. ORGANIZUJEMO POLAGANJA po KMG sistemu na kojim dobijate DIPLOME I PEČEVE jedne od najvećih i najorganizovanijih Krav Maga federacija na svijetu sa sjedištem u Izraelu.
9. Radimo AUTENTIČNU KRAV MAGU i PRIPREMAMO SVOJE ČLANOVE ZA REALNE SITUACIJE KROZ SITUACIONE /DRILL TRENINGE u kojim simuliramo podizanje novca na bankomatu uz napade pljačkaša, oružanu pljačku, nasilnika koji vas napada nožem, radili smo rekonstrukciju svih nasilnih događaja u Prijedoru za 2017.godinu i pripremili naše članove ako se nađu u takvoj situaciji!

Krav Maga Prijedor