U nastavku aktivnosti na rasvjetljavanju imovinskih krivičnih djela koja su počinjena na području PU Prijedor, policijski službenici Policijske stanice Prijedor 1 i Prijedor 2 su došli do saznanja da je lice A.DŽ. iz Prijedora, u martu mjesecu ove godine, počinilo dva krivična djela teške krađe.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je osumnjičeni A.DŽ. počinio krivična djela nad dva marketa u Prijedoru, na način da je tokom noći nasilnim putem ulazio u prodajni prostor marketa odakle je otuđivao novac i cigarete.

Na ovaj način osumnjičeni je pričinio materijalnu štetu u iznosu oko 2.000 KM, za koji iznos je ujedno pribavio protivpravnu imovinsku korist.

Nakon kompletiranja predmeta protiv lica A.DŽ.,Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljeni izvještaj za počinjena dva krivična djela „Teška krađa“.

Takođe, u nastavku aktivnosti, policijski službenici PS Prijedor 1 rasvjetlili su i krivično djelo „Teška krađa“ koje je počinjeno u toku noći 09/10.06.2017.godine nad jednim ugostiteljskim objektom u Prijedoru.

Utvrđeno je da je izvršilac ovog krivičnog djela lice DŽ.B. iz Sanskog Mosta.

Izvršenjem ovog krivičnog djela oumnjičeni je pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 825 KM, otuđivši iz ugostiteljskog objekta novac i manju količinu cigareta.

Nakon kompletiranja predmeta protiv lica DŽ.B.,Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljeni izvještaj za počinjeno krivično djelo „Teška krađa“.

PU Prijedor
Foto – ilustracija