Na svom posljednjem zvaničnom ovosezonskom gostovanju Rudar-Prijedor u Ligi za prvaka, s obzirom da je u regularnom dijelu takmičenja ispunio svoj plan, bez većeg opterećenja odlazi u Janju na megdan drugoplasiranom Podrinju.

-Očekuje nas još jedna dobra provjera i nadam se da ćemo ovu utakmicu protiv dobre i iskusne ekipe Podrinja, koja igra odličan fudbal ovog proljeća u „plej-ofu“, iskoristiti kao priliku da odigramo kvalitetnu utakmicu. I dosadašnji naši susreti ove sezone bili su na zavidnom nivou. Uspjeli smo ih u Prijedoru dobiti sa 2:0, tamo izgubili sa minimalnih 0:1 i ponovo kod nas u posljednjim minutima 1:2. Pokušaćemo da im se revanširamo za taj poraz – rekao je šef stručnog štaba „rudara sa Sane“ Zlatko Jelisavac.

Po njegovim rečima evidentan je umor kod igrača, jer u mladoj ekipi ima dosta odsutnih i zbog matura, Slaven Kovljen i Nikola Miličević žalili su se na stomačni virus, dok Ognjen Davidović još „vuče“ povredu, pa se sa njim neće rizikovati.

-Vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu u pravom fudbalskom ambijentu, s obzirom da Podrinje ima dosta gledalaca, a i odličan teren. Optimista sam i nadam se da je vrijeme da, ukoliko pružimo maksimum želje za dokazivanjem i potvrdom naše vrijednosti, protiv ovog izuzetnog rivala ostvarimo pobjedu – naglasio je lijevi bočni igrač Rudar-Prijedora Milenko Malović.

Meč Podrinje:Rudar-Prijedor igra se danas od 17:30 časova.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com