Policijskoj stanici Prijedor 1, dana 19.03.2017.godine oko 05:00 časova prijavljeno je da se u prostorije službe hitne pomoći Doma zdravlja Prijedor, za medicinsku pomoć obratilo lice D.M. iz Prijedora sa ubodnom ranom u predjelu leđa, koju je zadobilo od strane nepoznatog lica.

Postupajući po navedenoj prijavi u cilju rasvjetljavanja okolnosti nanošenja tjelesnih povreda i pronalaska izvršioca, istog dana izvršena je kriminalistička obrada lica A.S. iz Prijedora.

-Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su neposredno prije prijave, osumnjičeni i oštećeni došli u verbalni a potom i fizički sukob, usljed kojeg je došlo do nanošenja tjelesne povrede u vidu ubodne rane – potvrdila je Zvezdana Alendarević, portparolka CJB Prijedor.

Ona je dodala da će nakon kompletiranja predmeta protiv lica A.S., Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka, biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Laka tjelesna povreda“.

Nezvanično saznajemo da je A.S. nožem napao svog sugrađanina a prava je sreća da je D.M. prošao samo sa lakšom tjelesnom povredom.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – ilustracija