melina haskic (4)Melina Haskić je rođena 15. aprila 1991. godine u Prijedoru, a kao djevojčica se preslila u Austriju, gdje je i odrasla.

Modelingom se počela baviti sa 16 godina, a do sada je radila širom svijeta uključujući Istanbul, Pariz, Milano, Mumbai i druge svjetske gradove.

Lijepa Melina trenutno živi u talijanskoj prijestolnici mode, u Milanu.

Takođe, nastoji što više vremena provesti u Beču, budući da joj je tamo porodica i svi dragi ljudi.

Nažalost, jako rijetko stigne u Bosnu i Hercegovinu, ali planira uskoro posjetiti svoju rodnu zemlju.

Kada je riječ o druženjima i hobijima, ona kaže da je zbog posla jako teško izvdojiti slobodno vrijeme, kako za privatni život, tako i za prijatelje i hobije.

Ipak, prijatelje bira jako pažljivo, a ljudi koji su joj bliski, bili su još i prije bavljenja modelingom.

melina haskic (1)Za njih kaže da su to osobe koje su s njom zbog onoga kakva jeste, a ne zbog onoga ko je danas.

Na pitanje kakve muškarce voli, ova uspješna Bosanka kaže da joj nikada nije bilo bitno kako neko izgleda, već šta nosi u sebi.

Melina liniju održava pravilnom ishranom, dovoljnom količinom vode te trenirajući pilates, jogu i trčanje, a ima i privatnog trenera koji joj pomaže ostati u formi.

Govoreći o najljepšim poznatim ženama, istakla je dvije Talijanke, Sophiju Loren i Monicu Belluci, dok za najzgodnijeg muškarca smatra Jamesa Deana nazivajući ga simbolom buntovne mladosti iz pedesetih godina.

Klix.ba
Foto – Facebook

melina haskic (2) melina haskic (3) melina haskic (5) melina haskic (6) melina haskic (7) melina haskic (8) melina haskic (9) melina haskic (10) melina haskic (11) melina haskic (12) melina haskic (13) melina haskic (14)