snsd-prijedor-obiljezavanje-9januara-dana-rs-1U organizaciji Mladih socijaldemokrata iz Prijedora i Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Prijedor na Malom gradskom trgu u našem gradu organizovano je obilježavanje 9.januara, Dana Republike Srpske.

“Srpska i dalje slavi” poručili su Mladi socijaldemokrati iz grada na Sani.

Predsjednik ove organizacije Milenko Vujković rekao je da se slična akcija, u organizaciji SNSD-a, danas sprovodi u brojnim opštinama i gradovima Republike Srpske da bi se pokazalo jedinstvo i da se poruči da je Republika Srpska iznad svega.

-Ovdje smo uz mnogo naroda i mnogo ljubavi za Republiku Srpsku. Naša poruka je da treba da čuvamo i jačamo Republiku Srpsku, da trebamo imati ekonomski jaču Republiku Srpsku. Svi zajedno trebamo da se potrudimo da to ostvarimo – istakao je Vujković.

Aktivisti Mladih socijaldemokrata iz Prijedora dijelili su sugrađanima tortu, tople napitke i kalendare.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

snsd-prijedor-obiljezavanje-9januara-dana-rs-2 snsd-prijedor-obiljezavanje-9januara-dana-rs-3 snsd-prijedor-obiljezavanje-9januara-dana-rs-4 snsd-prijedor-obiljezavanje-9januara-dana-rs-5 snsd-prijedor-obiljezavanje-9januara-dana-rs-6 snsd-prijedor-obiljezavanje-9januara-dana-rs-7 snsd-prijedor-obiljezavanje-9januara-dana-rs-8