dns-tribina-rakelici-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Kandidat DNS-a za načelnika Prijedora Milenko Đaković izjavio je večeras u Rakelićima da je u ovom velikom naselju gradska administracija uradila brojne projekte kojima je poboljšala život lokalnog stanovništva.

On je na predizbornom skupu među najznačajnijim projektima izdvojio uličnu rasvjetu, ambulantu porodične medicine i renoviranje društvenog doma, navodeći da će uskoro biti riješen problem vodosnabdijevanja.

“Ovdje su riješeni osnovni infrastrukturni projekti i ovdje su mještani pozitivno opredijeljeni prema DNS-u, te vjerujemo i ako je suditi po broju okupljenih da je odluka već pala i da su se građani opredijelili za kandidate DNS-a za odbornike i kandidata ove stranke za gradonačelnika”, istakao je Đaković.

Nosilac odborničke liste DNS-a za Skupštinu grada Duško Ivić poručio je da će, ukoliko bude izabran za odbornika, insistirati na kontinuitetu politike DNS-a kakva je ona bila i proteklih 12 godina.

dns-tribina-rakelici-2“To je politika mira, zajedničke koegzistencije i stalnog napretka grada Prijedora u smislu infrastrukture i razvoja kulturnih institucija, te realizacije razvojnih programa koji će biti u funkciji povećanog zapošljavanja, razvoja poljoprivrede i podrške školovanim mladim ljudima da ostaju na ovim prostorima”, istakao je Ivić.

Na tribini su se mještanima Rakelića, članovima i simpatizerima DNS-a obratili i kandidati za odbornike DNS-a u Skupštini grada Vlado Vuković, Dragan Bojanović, Dragana Kordić i Predrag Starčević.

Mještani Rakelića mogli su da vide i filmski vremeplov o rezultatima rada DNS-a u Prijedoru pod nazivom “Naših 12 godina”.

Večerašnjem predizbornom skupu prisustvovao je i predsjednik DNS-a Marko Pavić.

DNS Prijedor

dns-tribina-rakelici-3 dns-tribina-rakelici-4 dns-tribina-rakelici-5 dns-tribina-rakelici-6 dns-tribina-rakelici-7 dns-tribina-rakelici-8 dns-tribina-rakelici-9 dns-tribina-rakelici-10 dns-tribina-rakelici-11 dns-tribina-rakelici-12 dns-tribina-rakelici-13 dns-tribina-rakelici-14 dns-tribina-rakelici-15 dns-tribina-rakelici-16