dns-tribina-urije-1-Zakupljeno predizborno oglašavanje-

Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković rekao je na predizbornom skupu ove stranke u Urijama da je cilj razvoj fabrika i stvaranje mogućnosti za zapošljavanje školovanih mladih ljudi.

“Gradska vlast na čelu sa DNS-om ovdje je uradila mnogo i želim da naglasim da je dalji cilj razvoj fabrika i stvaranje mogućnosti za zapošljavanje školovanih mladih ljudi”, naveo je Đaković.

Nosilac odborničke liste DNS-a za Skupštinu grada Prijedor Duško Ivić poručio je mještanima Urija, a posebno mladima, da je DNS stranka budućnosti i da će izgradnjom infrastrukture i dovođenjem investitora biti otvorene nove mogućnosti zapošljavanja mladih i perspektivnih kadrova.

“Prijedor je grad budućnosti. Pokušavamo da stvorimo uslove kako bi mlad čovjek mogao ovdje da radi i živi sa porodicom od svog rada, isto kao što žive stanovnici drugih evropskih gradova”, kaže Ivić.

Na večerašnjoj tribini, podršku kandidatima DNS-a dao je i predsjednik ove stranke Marko Pavić.

Prisutnima su se obratili i kandidati DNS-a za odbornike u Skupštini grada Prijedora Žana Panić, Ljubica Ivetić, Slobodan Šormaz, Jelena Trivan i Igor Javorić.

DNS Prijedor

dns-tribina-urije-2 dns-tribina-urije-3 dns-tribina-urije-4 dns-tribina-urije-5 dns-tribina-urije-6 dns-tribina-urije-7 dns-tribina-urije-8 dns-tribina-urije-9 dns-tribina-urije-10 dns-tribina-urije-11 dns-tribina-urije-12 dns-tribina-urije-13 dns-tribina-urije-14 dns-tribina-urije-15 dns-tribina-urije-16 dns-tribina-urije-17