petar-jelic-u-prijedoru-1Sa delegacijama većeg broja klubova sa teritorije grada Prijedora i Gradskog fudbalskog saveza Prijedor nedavno se sastao Petar Jelić, kandidat za predsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske.

On je predstavnicima prijedorskih klubova predstavio svoju platformu sa kojom ulazi u predizbornu trku i na kojoj će zasnivati svoj rad ukoliko bude izabran za predsjednika Saveza.

– Nastojaćemo da olakšamo rad fudbalskim klubovima i da im smanjimo troškove. Već smo u pregovorima da pronađemo sponzora Prve lige RS, čime bi teret plaćanja službenih lica i kotizacija bio skinut sa leđa klubova – poručio je Jelić.

Prisutni na ovom sastanku zadovoljni su što se na ovu funkciju kandidovao fudbaler koji poznaje problematiku koja muči klubove na ovim prostorima.

petar-jelic-u-prijedoru-2Protivkandidat Jeliću biće aktuelni predsjednik FS RS, Mile Kovačević.

Podsjetimo da je Petar Jelić, koji je sin nekadašnjeg predsjednika RS Milana Jelića, tokom igračke karijere igrao za “Modriču”, “Ninberg”, “Rad” i brojne druge klubove.

Tekst – RTV Prijedor
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

petar-jelic-u-prijedoru-3 petar-jelic-u-prijedoru-4 petar-jelic-u-prijedoru-5 petar-jelic-u-prijedoru-6 petar-jelic-u-prijedoru-7