top dance rodjendan 1Plesni studio “TOP DAnce” počeo je sa radom februara 2011. godine a protekle subote je u svojim prostorijama na prigodan način obilježio svoj treći rođendan.

U tri godine rada kroz školu plesa prošlo je stotinjak mladih Prijedorčana, a danas ovaj plesni studio broji preko 30 članova, uzrasta od 3 do 18 godina, uz napomenu da ne postoji starosna granica za članove.

„TOP DAnce“ organizuje časove hip hopa i show dance-a za najmlađe, a uskoro će sa radom početi i rekreativni časovi plesa za stariji uzrast.

top dance rodjendan 2„U dosadašnjem radu imali smo više od 30 nastupa na raznim kulturno-umjetničkim manifestacijama, zabavnim programima, sportskim takmičenjima, godišnjicama a učestvovali smo i u snimanju muzičkih spotova. Tokom narednog perioda planiramo da uložimo mnogo truda u radu sa mladima kako bi oni na što kreativniji način mogli da ispolje sve svoje talente na jednom mjestu“, rekla je Draginja Dada Topić, osnivač, koreograf i „glavni krivac“ za postojanje plesnog studija koji je od ove godine dio projekta „Kulturni akvarel“.

Plesni studio „TOP DAnce“ trenutno radi u prostorijama SKUD „Dr Mladen Stojanović“ a za sve one koji su zainteresovani za ples, napomena da je u toku upis novih članova.