zlako jelisavac-trener rudar prijedoraBlistao je od sreće poslije pobjede (2:1) u Istočnoj Ilidži protiv Slavije šef stručnog štaba Rudar-Prijedora Zlatko Jelisavac. Kako i ne bi kada su njegovi puleni osvojili cijeli plijen na terenu jednog od pretendenata na najviši plasman, protiv konkurenta za plasman u plej-of.

-Odigrali smo odlično, čestitam mojim igračima na strpljivoj igri i zalagnju, prikazanoj partiji protiv uvijek za nas neugodne Slavije. Najvažnije je da smo svojili tri boda koja će nam u narednom periodu mnogo da znače na psihološkom i polju samopouzdanja. Vjerovali smo da možemo doći do pozitivnog rezultata protiv „sokolova“ i na terenu pokazali da naš optimizam prije utakmice nije bio neopravdan – istakao je trener „rudara“ Zlatko Jelisavac.

Prijedorčani u Prvoj ligi Republike Srpske imaju najmlađi tim, sastavljen je od igrača iz Prijedora i regije, to i jeste bio zacrtani plan i klupska strategija.

-Čekali smo našu šansu i dočekali je, poslije vođstva domaćina nismo klonuli duhom, mada su oscilacije uvijek moguće jer zaista imamo mlad i neiskusan tim. Pokazali smo karakter uprkos negativnom rezultatu. Bojan Burazor je uspio da izjednači odličnim šutem, kada je lopta na putu do mreže nekoga zakačila od igrača Slavije. A gol Draška Lolića je remek djelo. Taj njegov lob me je podsjetio na golove Dijega Armanda Maradone i srećan sam što u svojim redovima imamo tako talentovanog i snalažljivog igrača. Ovo je veliki rezultat za nas, ali nema mnogo euforije jer pobjedu protiv Slavije moramo da ovjerimo u prvoj domaćoj utakmici protiv šamačkog Borca narednog vikenda. Ako savladamo Borac tek onda možemo da kažemo da smo uradili pravi posao u startna tri kola – jasan je Jelisavac.

Sportdc.net

slavija-rudar prijedor (3)