streetworkout prijedor 2016-rezultati (1)Protekle subote u Ljetnoj bašti Prijedor održano je drugo Streetworkout takmičenje u organizaciji ekipe „Bar Brothers“ Prijedor koju su osnovali David Hajnešević i Aleksa Šormaz.

Za razliku od lani kada su mladi Prijedorčani sve sami organizovali ovaj put su imali pomoć od Gradske uprave a samo takmičenje bilo je dio Kulturnog ljeta „Prijedor 2016“.

Učesnici su došli iz Banjaluke, Bihaća, Doboja, Zvornika, Tuzle, Bijeljine, Beograda i Prijedora, a bilo ih je 50-ak.

Najviše ispjeha imali su Ivan Markioli iz Beograda sa dvije pobjede i trećim mjestom, dok je Srđan Filipović iz Zvornika imao jedan trijumf i dva druga mjesta.

streetworkout prijedor 2016-rezultati (2)Trojici prvoplasiranih pripale su medalje i nagrade prijatelja takmičenja, Gradske uprave Prijedor i Fitnes centra „Hunters“, dok je pobjednik „freestyle“ kategorije osvojio i pehar.

Ono što treba posebno naglasiti je činjenica da je sve proteklo u odličnoj atmosferi, bez povreda i eventualnih prigovora, a svi takmičari, kao i brojna publika zadovoljni su napustili Streetworkout takmičenje.

Domaćin se potrudio da cijela priča ima i humanitarni karakter pa je novac od simboličnih kotizacija (3 KM) za sve učesnike predviđen za liječenje Marka Drinića koji boluje od leukemije, a posjetioci su mogli da daju i svoj doprinos u humanitarnu kutiju za prikupljanje pomoći za našeg sugrađanina.

streetworkout prijedor 2016-rezultati (3)Pobjednici po kategorijama:

Battle 1vs1 (freestyle)
1.Enes Selimović
2.Ademir Ferhatbegović
3.David Hajnešević

Propadanja – opterećenje 32kg
1.Srđan Filipović
2.Pavle Đurđević
3. Ivan Markioli

Zgibovi – opterećenje 20kg
1.Ivan Markioli
2.Srđan Filipović
3.Aleksa Šormaz

Ruski zgib
1.Ivan Markioli
2.Srđan Filipović
3.Đorđe Petrović

Više fotografija možete pogledati OVDJE

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

streetworkout prijedor 2016-rezultati (4) streetworkout prijedor 2016-rezultati (5) streetworkout prijedor 2016-rezultati (6) streetworkout prijedor 2016-rezultati (7) streetworkout prijedor 2016-rezultati (8) streetworkout prijedor 2016-rezultati (9)